WEDDING | SIDAH

8 APRIL 2017 | Assalamulaikum & hye silent readers. Lama LN tak update blog ni u'alls, this is the first entry untuk tahun 2017. Rindu LN dengan u'alls semua. So, for the first entry tahun 2017 ni LN nak kongsi kegembiraan LN. Kawan LN yang LN kenal masa belajar di UNISEL dah tamatkan zaman bujang u'alls. LN happy sangat bila kawan-kawan dah bertukar status ni. Majlis kawan LN ni buat dekat Kuala Kangsar, Perak. So LN dan kawan-kawan yang lain pon kenalah pergi sana kan? suka sangat bila tengok orang rewang ramai-ramai kat sana. Ok, LN tak mau panjang-panjangkan cerita, u'alls tengok gambar kawin kawan LN je k.
disebabkan LN tahu u'alls rindu. nah, LN tepek satu gambar.
dah macam potret family. kitorang bergambar di kilang papan
 
tq photographer yang sporting tu. kalau u'lls nak carik photographer area Perak, Nilai & Melaka, i recommend adik ni @azizul_mustafa