Get To Know LN: The Princess


Assalamualaikum & hye to all my silent readers and bloggerian semua..
Entry kali ni kte tulis khusus for those yang nak tahu and nak kenal Leyla Nurjatiey ni siapa..*ha kau..i perasan retis kejap..bagilah chance*
Ok, lets me introduce myself..
LN seorang gadis yang kecil di mata dunia.. i'm not a star or public figure.. so, that means LN ni bukanlah retis ye u'alls.. tak popular pon.. memang tak syok pun nak kenal gadis biasa macam LN ni kan.. tapi disebabkan tak tahulah tetiba ramai pulak yang nak berkawan dan nak kenal ngan LN ni *alhamdulillah, masih ada lagi manusia yang mahu mendekati diriku..terima kasih Ya Allah..*.. so LN haruslah mengenalkan diri kat u'alls yang nak kenal LN tu ye..
Nama diberi ialah Lela Nurjati Binti Rohaizat.. U'alls boleh panggil LN | Jatiey | Leyla. or si cantik manis ayu tiptop kebabooomm *ok, yang ni saja wat lawak..gelaklah*
Born Day 28 April 1994 at Hospital Kajang, Selangor.. tahun 2017 ni umur LN 23yrs, no more teen..
LN lahir je di kajang.. tapi LN sekarang *bukanlah sekarang je, dari perut mak lagi* duduk menetap di Kg Jenderam Hilir, mukim Dengkil, daerah Sepang, negeri Selangor..
Ayah LN Rohaizat, boleh panggil pakcik jak.. asal from slim river perak.. Sekarang ayah LN bekerja sendiri (means semua kerja yg halal dia boleh buat & dia buat) beliau seorang penceramah bebas *mana2 tempat dia suka bagi tazkirah ringkas*, dan seorang ketua keluarga yang tiptop kebaboom..*psstt..ayah LN cikgu silat jugak
Mak LN pulak Sarimah.. asal from bangi selangor.. seorang mak yang terlampau baik, seorang surirumah yang bertauliah, sayang kepada anak2 nye, pendiam dengan orang yang tak kenal, suka memasak, dan sangat penyabar.
LN ada 7 sibling and LN yang ke-4 in between 3 older sisters (lela sari, lela manja, lela masyitah), 2 younger brothers (asraf & muhammad ahyad) and 1 youngers sister (as-syaffaa')..
i love my live & my family.. eventhough tak sesempurna orang lain, but LN bersyukur dapat family yang besar ni.. banyak kenangan manis & pahit kami lalui bersama.. *ok, muntah hijau sekarang dengan ayat ni*
LN menuntut ilmu di Unisel Shah Alam course Medical Imaging.. Dah Grad tahun 2015..
And now LN bekerja as a Radiographer. TAMAT



3 comments:

  1. hye nice to know u.. hikhikhik.. and ena baru tahu lela ni muda dari ena 2 tahun... aawwwwmmmm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee..thnxs ena..owh yeke?? Muka nampak matang sangat kot..btw ena tak nampak macam tua 2 tahun dari kte pon..

      Delete
  2. istimewa nama adik beradik... :)

    ReplyDelete

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq