SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

 Assalamualaikum & hye u'alls..


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Wah..lamanya LN tak join segmen macam ni kat blog..rindunya..Jom ramai2 kita join segmen ni..mana tahu rezeki dapat hadiah wang tunai atau planner book 2021 bagi 6 pemenang yang bertuah..😱wow😱 sape nak bagi hadiah macam ni?

The reason why LN join this segmen adalah tanda sokongan LN kepada rakan blogger iaitu Eza..

LN juga nak hidupkan balik blog LN yang dah lama terbengkalai ni..Yes LN sangat minat dengan dunia berblog dari dulu lagi tapi ada masa LN down seketika dan perlukan masa untuk LN ada kekuatan berdiri balik💪dan now LN dah sedia untuk mulakan hidup baru..InsyaAllah..

LN juga ingin menambah kenalan rakan blogger disamping boleh mengeratkan lagi silaturahim antara satu sama lain.. (u'alls boleh tinggalkan link di ruangan komen untuk LN jejak u'alls pulak)

***syarat2 segmen ni sangat senang tau u'alls..
Dan yang paling best: SEMUA BLOG peserta yang menyertai segmen ini, akan DISENARAI dalam bloglist Eza selama enam bulan iaitu sehingga 30 Jun 2021.
Tarikh tutup: 27 Disember 2020 (Ahad), jam 11.59 malam.

No comments:

Post a Comment

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq