Segmen: Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum blogger2 and silent readers semua.. Tadi time kte rajin blogwalking kat blog2 lain..terjumpa lah blog abg abak ni.. Dia ada buat segmen ni.. Macam best je, so kte join..

Syarat-syarat :
1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 7 Februari 2014

sesiapa yang nak join, tekan banner tu then just follow syarat2 tu k..

Wassalam..

30 comments:

  1. Assalam.. singgah dari segmen yg sama & follow sini.. salam ukhwah.. :)
    http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..tq abak..salam ukhuwah jugak utk abak

      Delete
  3. 125 follow sini .salam ukhuwah.

    jemput datang

    http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwa.
    Datang follow awak
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen, all the best ^_^


    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  14. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. morning! singgah dari segmen sama. Done follow sini.. #136
    Jemput singgah blog awan ye. ;) Salam kenalan.

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. Salam kenal dr segmen yg sama.. Jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  18. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. selamat malam
    follow sini
    jemput ke blog jugak ye ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  20. hye dari segmen yang sama,,,,,dah follow dah blog awak....jom singgah dan follow blog saya... =)

    Salam ukhuwah dari saya...

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  21. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  22. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  23. hye.....saya datang follow sini pulak....... thanks sudi singgah blog saya..... =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  24. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan ;)

    join sudah jugak ;)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^,

    done follow jugaa,,, hee

    ReplyDelete
  26. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    follower #147

    ReplyDelete
  27. salam ukhuwah.datang dari segmen yang sama :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. salam ukhwah dari cik ziza..

    dari segmen yang sama

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq