Jom Blogwalking Bersama Blogger 2014 by ainimdarif


Assalamualaikum and hye bloggerian & silent readers semua..
untuk mengeratkan silatturahim antara bloggerian semua,
Hari ni i nak join segmen from blog aini .
nak join and nak tahu syarat2 nye boleh klik banner tu ye..

Nota kaki aini : Segmen ini akan berlangsung pada hari ini iaitu 13/3/2014 sehingga13/4/2014. dua peserta (topreferral) akan menerima topup RM 5. selain itu, 5 peserta bertuah akan dimasukkan dalam bloglist Aini pada bulan April nanti. Jadi, jom ramai2 kita eratkan ukhuwah kita sesama blogger!

8 comments:

  1. hye.. saya dari segmen yang sama.. saya dah blogwalking & follow k.. visit my blog.. :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dr segmen yang sama ;)
    Done folo
    Gud Luck

    http://fasyrah89.blogspot.com/2014/03/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  3. hee blogwalking kat sini. dari segmen yang sama :D
    All the best .
    http://ohthrillers.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  4. all the best.. singgah sini dari segmen yg sama.
    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2014/03/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  5. Salam..

    Dari segmen sama..dah follow kamu.. jom follow saya pula ye =)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2014/04/jom-blogwalking-bersama-blogger-2014.html

    ReplyDelete
  6. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..
    have a nice day.. :)

    ReplyDelete
  7. Salam Leyla...Tahniah jadi peserta bertuah utk segmen ni :) Fiza dah follow kat sini. hehe

    ReplyDelete
  8. Salam Perkenalan!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com

    ReplyDelete

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq