IOI City Mall | BELI SPECS BARU

Assalamualaikum semua. Salam Maal Hijrah u'alls. Ok, semalam LN pergi kedai DR.SPECS kat IOI City Mall. Dengar cite kat situ boleh dapat harga speck yang murah. Yes, LN dah pergi sendiri kedai tu memang harga sangat berpatutan. So, LN decide terus beli situ je sebab LN memang dah lama nak tukar speck. Berbulan-bulan dah LN asyik tak jadi nak tukar je *atas sebab-sebab tertentu* so semalam LN nekad *perhh..macam poyo giler je perkataan tu* untuk beli speck baru.
while choosing the specs. LN cannot choose which one is better. Bingkai nampak sama, tapi lain tau sebenarnya. heee

ok sekarang LN tengah berkira harga yang terbaik untuk speck LN tu. LN tak tahu staff ni nama apa. Tapi dia sangat bagus layan customer.
sementara tunggu spec siap, kita makan dulu. *tapi makanan tak sampai lagi. kena tunggu jugak* LN dengan kakak makan kat Sopoong Korean Food.

makanan korea lagi. Kalau LN keluar dengan kakak memang korea je lah. Asalkan LN boleh makan nasi.

dan makan lagi. churros kat sini sedap giler. Seriously u'alls kena try.

After beberapa jam makan, shopping and before balik, LN pickup my new speck. yeahh!! akhirnya LN dah tukar imej baru. Alhamdulillah
jemput add, follow & like
twitter: @lelanurjati
instagram: @lelanurjati


google +: lela nurjati

No comments:

Post a Comment

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq