Blogging Contest by TumtumShop

assalamualaikum n hye..
kembali rajin menjoin contest nieyh...wuhhhuuu..
contest kali nieyh by TumtumShop..
blogger contest nie bermula 1 april 2013 hingga 15 may 2013..
mudah sangat contest nie..
just buat review pasal TumtumShop..
jom ramai2 membeli di TumtumShop..
  • koleksi terkini,cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat affordable..
  • tees,jegging,legging tribal kimono,fishtail peplum,skirt palazzo,cardigan,lace,shawl,scarf,paisley dan macam-macam lagi..
  • senang sangat membeli online di website tumtumshop.com
  • butik TumtumShop di Seksyen 7, Shah Alam..

hadiah??
nah ambik..
Pemenang ada 2 kategori tau.


❤ Kategori Komen paling banyak ❤

Pemenang pertama :
Wang Tunai sebanyak RM150 + Cash Voucher Online di TumtumShop bernilai RM10
Pemenang kedua :
Wang Tunai sebanyak RM50 + Cash Voucher Online di TumtumShop bernilai RM10
Pemenang Seterusnya :
SEPULUH ORANG akan dipilih memenangi TOPUP ke telco masing2 bernilai RM 10 setiap seorang ( 10 orang pemenang tauu)
❤ Kategori paling kreatif ❤

(tanpa komen pun boleh dikira pemenang, janji kreatif) :

Seorang akan memenangi RM50 Wang Tunai + Cash Voucher Online di TumtumShop bernilai RM10
❤ Ok all.. Good Luck ! Pemenang akan diumumkan di website ini pada 20 May 2013 tau ❤
*TnC - Contest terbatal jika kurang daripada 30 orang menyertainya.

jemput lah komen di sini..komen je pape..yang paling banyak komen post ni akan jadi pemenang..*teringin nak menang..pastikan korang ade nama taw kalo nak komen 2..sbb kalau komen korang nama anonymous or tanpa blog tidak dikira..
jom lah ramai2 join blogging contest by TumtumShop..

2 comments:

  1. wah..join tak ajak pon..
    gud luck cyg...❤

    ReplyDelete
  2. good luck..semoga menang..HAHA

    ReplyDelete

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq