Blogger life updated

Assalamualaikum silent readers and bloggerian semua..
Jam sekarang menunjukkan pukul 3.38 a.m and kte tak tidur2 lagi..what wrong with me pon tak tahu lah..maybe sebab sakit perut kot..tu yang tak boleh tidur..ok abaikan luahan perasaan tu..

Kte sekarang ni tengah rajin nak menaip and update some story untuk blog ni..nak blogwalking blog2 bloggerian yang lain susah sikit..almaklumlah, kte update ni pon pakai phone je..line pon guna mobile data je..so memang susahlah kan??so sorry bloggerian semua yang menunggu kte mengunjung blog2 anda semua..*cewahh, belagak macam aku ni retis pulak..sekali sekala kan..ok, kte sekarang ni dah masuk semester 4 at Unisel Shah Alam..kalau ada masa kte blogwalking blog2 korang and join segmen2 or giveaway yang korang buat ye..so tunggu kemunculan terbaru kte..ahaxkk
》Much love from me: leyla nurjatiey《
Wassalam..

2 comments:

  1. jangan lupa blogwalking blog sye ;)

    ReplyDelete
  2. selamat stdy...heee..teruskan berblogging

    ReplyDelete

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq