MENYEPI SEKETIKA

assalamualaikum..
hey..kte ade sad story lah..
kte TERPAKSA menyepikan blog nie wat sementre waktu nie..*terpakse oke..
ade hal yg ta dpt dielakkan..
kte tahu ena akan sedih n ryndu kte..*bhahahaha..skati je petik nme org la kan..
yup,,ena yg kte mksdkan is Ina Ainaa Binti Kamarudin..
kte pggil die ena jer..sukahati saya lah..ena pown oke je ea..
ta pnah mrah kte..
kte suke kwan ngn die..
even ktorg just berkawan kat alam maya..
tp kte da TERanggap die best friend weyh..*peliks ta??
seriously nak kenal ngn die lebih rapat lg..
ssiape yg ade blog,,WAJIB lah follow ena pnye blog nie ea..*wajib taw..promote ckit..
http://www.ladyainaa.com/
wah,,nie yg terdetik idea nak update sal review blogng nie..
orgnye die tak sombong,,die comel,,die pandai,,kelalakar *sometime*adek bradik die dokte weyh,,die sangat tinggi drpd kte,,*ska hati je aku nie..sume ni bg kte lah ye..
weyh,,jap2..kte rse kte da lari tajuk la plak..
asal la korang ta tgor..adoyai..
oke,,sambung kpd tjok title kte..
selamat tinggal ye rakan2 blog..
wat mse skrg kte terpakse habukkan blog nie sementare..
awak sume law rindu kte msg la kat no nie..************
ha,,msg lah..wahahahahaha..

k bye..
wassalam..
xoxo :D

4 comments:

  1. hahahahaha malu2... ya Allah, tak sangka diriku di tulis.. XD apepun, terima kasih ye yunk.... suka kawan dengan lela.. suka tegur ena, ena ni takut sikit nk tegur2 kt twitter tu.. takut org tak suka.. tapi not u.. loike u dear.. =D.. apapun, will miss u.. jgn lama2 tau.. take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..tbe2 tringat ena n tertaip skali..msti ena senyum sorg2 lpas nie..haha..suke kawan ngn ena gak..wc cayang..hopefully ena suke kwan ngn kte n ta benci kte..nie yg nak slalu kaco ena ni..hee

      Delete
  2. kt alam maya pun blh jd kawan baik kan? hihi...

    ReplyDelete
  3. alaaaa..saya baru nak BW blog nie, rupenyer owner kena menyepi pulak. Btw, blogger ena mmg peramah kan ?? :)

    ReplyDelete

Jangan segan silu, silalah komen di ruangan ini..tq